Firma Obelisc


Dintre toate experientele vietii, moarte unei persoane apropiate este cel mai tragic si dureros eveniment. In aceste momente dificile, sunt multe lucruri de pregatit si ritualuri care trebuiesc respectate, iar planificarea ritualului de inmormantare poate deveni un chin, ocupandu-va mult timp din ultimele clipe pe care le mai aveti alaturi de decedat.

Nimeni nu isi poate exprima durerea si recunostinta fata de persoana decedata, decat prin ceea ce mai poate face, pentru ultima data, in memoria ei. Noi va suntem alaturi, in aceste momente grele si neprevazute! Cu servicii funerare de calitate, la orice ora, suntem gata sa fim alaturi de dvs. intr-o maniera civilizata, respectand toate ritualurile necesare.
Stim ca cei dragi dvs., care pasesc spre o alta lume si-ar dori  o procesiune de inmormantare care sa i reprezinte. Firma  Obelisc este o firma de pompe funebre din Timisoara infiintata in 1994 este a doua companie de pompe funebre din Timisoara, autorizata cf. Legii 102/2014 si H.G 741/2016, avand toate avizele Directiei de Snatate Publica si ale Consiliului Local.